Двойно убийство в Бургас
82561
Двойно убийство в Бургас
  • Двойно убийство в Бургас

Двойно убийство в бургаския квартал „Долно Езерово". Жертвите са майка и дъщеря. Има задържан по случая. Вероятно причината е битова.

Сигнал за инцидента е подаден около 13:30 ч. По последна информация 52-годишен бургазлия застрелял със законно притежаваната си ловна пушка „Иж" в двор на къща в квартала майка и дъщеря - съответно на 67 и 46 години. Двете жени от ромски произход издъхнали на място.

Неуредени взаимоотношения и лична неприязън са вероятните причини за двойното убийство в бургаския квартал „Долно Езерово".

Разстрелът в Долно Езерово заради лична неприязън и любовна мъка

От полицията са категорични, че не става въпрос за обир, заяви шефът на Областна дирекция на МВР Калоян Калоянов. Убийството е станало в двора на двете жени, а не в имот на стрелеца, както беше първоначалната версия.

Мъж застреля две жени в Бургас вероятно от неприязън и любовна мъка
netinfo

Мъж застреля две жени в Бургас вероятно от неприязън и любовна мъка
netinfo

52-годишният Драгия влязъл, за да изяснява отношенията си с 46-годишната Иванка Стоянова - вдовица с две деца. Мъжът носил със себе си законно притежаваната си ловна пушка „Иж". Докато разговаряли, от къщата излязла майката Тонка Желева и започнала да крещи по мъжа. Той вдигнал оръжието и хладнокръвно я разстрелял. След това убил младата жена, избягал и се укрил.

Полицаите го арестували в другия край на Долно Езерово.

Все още не са изяснени причините за тежкото престъпление. Според непотвърдени до момента данни, Драгия настоятелно преследвал Иванка, която отказвала всякаква близост с него. Предполага се, че това предизвикало раздразнение и любовна мъка у него, което довело до трагичния инцидент.

Източник на видеото: Novanews.bg