Мотокар уби мъж в Добрич
Мотокар уби мъж в Добрич / netinfo

43-годишният Живко Симеонов загина, след като бе смачкан от мотокар в двора на добричка търговска фирма, научи Дарик. Премазаният е откаран в реанимацията на местната болница с многобройни фрактури по тялото и по-късно е починал от раните си.

Трагичният инцидент е станал около 6,30 ч сутринта в двора на фирма „Натали”, която се занимава с търговия на хранителни стоки. Мястото се намира в икономическия квартал на града, на терена на бившата фирма „Амбалаж”.

55-годишният Фехми Мустафа правел маневри с мотокара си в двора на търговската зона. Тежката машина ударила Симеонов, който бил шофьор и стоял до спрения си камион. Пострадалият веднага е бил откаран в болницата, където починал два часа по-късно.

Установено е, че Мустафа не е имал свидетелство за правоуправление на мотокари. Хора от съседни фирми разказаха, че са очаквали нещастния случай, тъй като каристът често карал опасно нагоре-надолу из района, натоварен с хранителни продукти. Веднъж дори ударил лек автомобил.

На място са били изпратени служители на Инспекцията по труда, каза зам.-шефът й Веселин Видев. Те обаче не успели да установят контакт с търговската фирма и с водача на мотокара и очакват това да стане във вторник или в сряда.

Други новини от Добрич