Бащата, който месеци наред издирваше сина си с билборд, вече го е намерил и се е срещнал с него. Мъжът научил от познати, че съпругата му е в Барселона, проследил я е и е видял детето си.
 
Случаят се разчу миналата година, когато Калоян Милев разказа, че бившата му жена е отвлякла детето и той се опитва да го намери.
 
Бащата, който издирваше детето си с билборд, го е намерил

През септември 2016 г. Калоян Милев съобщи, че 4-годишния му син Никола е изчезнал заедно с майка си. Бащата твърдеше, че съпругата му Теодора е извела детето им в чужбина, въпреки издадена от него забрана. По думите му тя имала сериозни психически проблеми и отвлякла детето с помощта на майка си и фалшифицирани документи.
 
Къде е 4-годишният Ники, изведен нелегално от майка си в чужбина?

Съпругата и детето му са заминали за Турция, тръгнали са от Летище Варна. Проверка на МВР показа, че майката е използвала трик, за да заобиколи граничната проверка. Жената е купила самолетни билети за себе си и сина си от Варна за София. Чекирала се е и е минала без проверка, защото е вътрешен полет и няма проблем детето да пътува. В същото време е имала и билети за полет за Истанбул.
 
Според граничните власти майката има подправен документ, с който бащата дава съгласието си детето да пътува.
 

Калоян Милев
screenshot/vbox7

 
Баща търси сина си с билборд (ВИДЕО)

Така почти година малкият Ники се издирва от Интерпол и баща му. Година след непрестанно издирване Калоян Милев открива момчето и майка му в Барселона.
 
Според адвоката на майката, основание да бъдат задържани, няма, съобщава NOVA. Причината е, че делото, заведено от Калоян за насилие от страна на майката върху детето, е приключило не в негова полза.
nova.bg