/ БГНЕС, архив
Днес изтича двуседмичния срок, който служебния премиер Огнян Герджиков даде на министрите, да изготвят анализи на оперативните програми в техните ведомства, както и на цялостната дейност в ресорите.

Герджиков поиска от екипа си не само да му представят констатации, а и да посочат конкретни предложения за преодоляване на евентуални нарушения, открити при проверките.

Глобяват ни заради програма "Образование"

Преди две седмици на извънредно заседание на Министерския съвет премиерът заяви: "В рамките на двуседмичен срок служебните министри да ми представите вашите аналитични доклади за състоянието в поверените ви министерства, с конкретни предложения за тяхното решаване".

Здравният министър: Заварих системата в небивал нормативен хаос

"Официалните церемонии приключиха, няма да обещавам като Чърчил кръв, пот и сълзи, но няма съмнение, че ни чака много сериозна работа. Затова искам да ви призова всички да бъдем максимално организирани и мобилизирани. Разчитат, че вашата работа ще внушава стабилност и спокойствие в обществото. Нека това, което редица анализатори и политици подчертаха - професионализмът и експертността - да го защитим", призова той служебните министри.

МВР се е забавило с обществени поръчки

netinfo
БГНЕС