/ ThinkStock/Getty Images
По първоначална информация полицията издирва двама души за стрелбата с двама ранени, станала късно снощи в столичния квартал „Стрелбище”.

Стрелба в София, двама души са ранени (ВИДЕО)
 
По непотвърдени данни нападателите избягали с различни автомобили, след като произвели изстрелите. А куршумите попаднали в телата на двама криминално проявени – 38-годишния Ивайло Богданов и Божидар Лоански – на 26. Единият е излежавал присъда за разпространение на наркотици, а другият има регистрации за извършване на кражби, съобщава NOVA.
 
Простреляните са настанени в болници в столицата без опасност за живота. Единият е с две огнестрелни рани в гърдите, а другият – с две в рамото и две в ръката.

Полицията разкри подробности за стрелбата в София
 
Охранител на близкия фитнес център, който бил сред първите, видели ранените след стрелбата, разказа, че две минути преди това на мястото имало черен джип. Това било записано и от охранителните камери на близката пицария, които са иззети от полицията. „Чухме четири-пет изстрела и малко след това едното момче падна пред фитнеса. Беше сериозно ранен, в тежко състояние”, каза охранителят.
nova.bg