Европейската кухня ще обогати българската
Европейската кухня ще обогати българската / снимка: Sofia Photo Agency
Две основни теми разискваха в предаването си популярните ТВ лица и настоящи познавачи на телекомуникационния бизнес Константин Каменаров и Димитър Цонев: “Медиите на 30-тия рожден ден на “Дарик радио” и “Изборът между шкембе чорба или пудинг с кръв”.

По първата тема в пряко включване по Дарик радио издателя на сп. “Плейбой” Мартин Захариев прогнозира, че бъдещето крие голяма опасност за вестниците, защото тиражите им рязко ще спаднат.

Най-добрите рецепти за шкембе чорба, извадени направо от старите кулинарни книги, чуха слушатели на Дарик, а тънкостите по приготвянето й на живо в ефир коментира Иван Звездев – водещ на предаването “Бон апети” по bTV. Евентуалната забрана на родното шкембе след влизането на България в Европейския съюз предизвика бурна дискусия в студиото и десетки слушателски обаждания на ефирния телефон. Мирът настъпи чак, когато всички се съгласиха, че европейската кухня само ще обогати българската.