/ ThinkStock/Getty Images
Прогноза за времето на 6 март, сряда
През нощта на много места в страната ще има превалявания от дъжд, които след полунощ от запад ще започнат да спират, а облачността да се разкъсва и намалява. Минималните температури ще са между 2 и 7 градуса, в София - около 2 градуса.

ThinkStock/Getty Images

В сряда над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има сутринта над източните райони, на места превалявания от слаб дъжд. След обяд ще има временни увеличения и на места там отново ще превали. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина временно силен северозападен вятър.
 
Ще се радваме на пролетна седмица, после - застудява

Максималните температури ще са в интервал между 15 и 20 градуса, в София - около 15 градуса. Атмосферното налягане в сутрешните часове ще бъде близко до средното за месеца. През деня слабо ще се повиши.

ThinkStock/Getty Images

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен, по най-високите върхове бурен запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 м ще достигне около 10 градуса, на 2000 м - 2-3 градуса.

ThinkStock/Getty Images

По Черноморието ще има променлива облачност на места с превалявания от слаб дъжд. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са 12-15 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса, а вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

ThinkStock/Getty Images

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg