Борисов преговаря с 9 фирми за почистването на столицата
Борисов преговаря с 9 фирми за почистването на столицата / снимка: DarikNews

Кметът на София Бойко Борисов води сериозни преговори с 9 софийски фирми по почистването на столицата, каза в Стара Загора председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. По повод обвиненията за купуване на гласове от кандидата на ГЕРБ в Плевенското село Брест, Цветанов отговори, че от партията ще коментират, когато се произнесат правораздавателните органи. 

 

“За мен е доста обезпокоително, че бившият вътрешен министър е толкова добре запознат със ситуацията в село Брест”. Така коментира председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов скандалът с купуване на гласове от кандидата на ГЕРБ на изборите в Плевенското село Брест и добави: „Това е или богато въображение, или участие в подобен сценарий. Ние много добре знаем какво направи г-н Румен Петков като министър на вътрешните работи. Знаем за неговите изключително ценни оперативни срещи, които провеждаше с оперативно интересни лица, за да предотврати пълноправното членство на България, което беше застрашено по неговите думи.”

 

До 6 април ГЕРБ ще обяви официално водачите на листите на предстоящите избори. Председателят на партията Цветан Цветанов бе в Стара Загора, за да участва в семинар на тема „Възможности за развитие на малкия и средния бизнес в условията на световна икономическа криза”.