Борисов: Обидно е, че са се шамаросвали в ДАНС
Борисов: Обидно е, че са се шамаросвали в ДАНС / снимкa: Sofia Photo Agency
Борисов: Обидно е, че са се шамаросвали в ДАНС
23017
Борисов: Обидно е, че са се шамаросвали в ДАНС
  • Борисов: Обидно е, че са се шамаросвали в ДАНС

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне със служителите на ДАНС в понеделник, за да разбере какви са проблемите им, съобщи той. Според него е обидно, че някои от служителите се шамаросват и си разменят крошета в канцелариите.

Ето какво още каза Бойко Борисов:

„По мое време не съм допуснал нито теч на информация, нито какъвто и да е скандал с НСС, нито с финансовото разузнаване. Ще ги стабилизирам, ще получат моето доверие. Има няколко предложения от Синята коалиция, които са много разумни, водих разговор с г-н Костов на тази тема и ще ги приемем. Днес ще говоря с Йовчев, така че това, което е изтекло, да си отиде по интернет и по пресата и оттук нататък това да не се получава", каза Борисов.

„Това просто е обидно за тази служба, обидно е да се шамаросват вътре, обидно е, че бившият премиер Станишев е знаел, че се шамаросват. Видно е, че председателят на ДАНС, тогава Сертов, е знаел, че по канцелариите се бият. Късмет са имали, че не са се застреляли, защото въоръжени хора на такава възраст, на такива постове да си разменят шамари и крушета... Знаете, аз съм толкова години каратист, но не мога да си помисля, че физически мога да направя нещо на човек", заяви още Борисов.