Арестуваха педофил, правил секс с 13-годишно момиче
Арестуваха педофил, правил секс с 13-годишно момиче / снимка: www.sxc.hu

Възрастен мъж от Кюстендил е с постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за блудствени и сексуални действия с малолетни момичета. Мярката е постановена от Районния съд в Кюстендил.

От около 2 месеца криминалистите проследявали неизвестен мъж, който с ежедневни телефонни обаждания настоятелно предлагал срещи за секс на 13-годишно момиче.

По време на разследването било установена самоличността на педофила, който е на 58 г. В разговорите той се представял за значително по-млад.

С едно от децата сексуалната връзка е почти от година. През това време мъжът ставал агресивно настоятелен в склоняването на момичето да му намира и други момиченца, дори посочил 11-годишно, което очаквал скоро да се "присъедини към тяхното удоволствие".

Мъжът бил еднакво настоятелен към момичетата, чиито семейства познавал, и към тези, на които имал само телефонните номера.

Педофилът е задържан след полов акт с 13-годишно момиче в землището на Кюстендил. От него са иззети 2 мобилни телефона с множество снимки и клипове с порнографско съдържание. Едно от непълнолетните момичета присъства в няколко клипа.

Образувано е дознание по случая, като мъжът може да получи присъда до 6 години лишаване от свобода.