Бизнес гуру представя новата си книга на българския пазар
Бизнес гуру представя новата си книга на българския пазар / netinfo

Сет Годин, авторът на основополагащата книга „Маркетингът на позволението”, се представя пред българските читатели с най-новата си книга - „Дълбоките води” - в уникално двуезично издание.

Според един от водещите бизнес гуру Сет Годин разликата между най-добрите и всички останали е способността да прекратят бързо безперспективните начинания и да концентрират енергията си върху действително важните.

Тази книга е за всички, независимо дали са графични дизайнери, мениджъри по продажбите, финансисти или изпълнителни директор, които искат и на които тя ще помогне да разберат дали са попаднали в дълбоки води, на препятствие, заслужаващо си всяко тяхно усилие, минута и умение.

Ако е така, ще получат нужното вдъхновение, за да продължат напред. В противен случай пък ще им даде смелост да се откажат и да бъдат номер едно другаде.

Това е кратка книга по важна тема: отказването. Колкото и да ни им се вярва на някои, често отказването е велика стратегия, умел начин да управляват живота и кариерата си. Понякога обаче отказването е възможно най-лошият ход. Оказва се, че разликата между двете е сравнително лесно доловима.

Сет Годин не твърди, че разполага с всички отговори, но пък ще ви научи да задавате правилните въпроси.