3 причини да кандидатствате във Forbes Business Awards
3 причини да кандидатствате във Forbes Business Awards / netinfo

Forbes България набира кандидатури за участие във Forbes Business Awards 2016. Сега е моментът да разкажете за успехите си през изминалата година. Ето поне 3 причини да се включите в този престижен конкурс:

1. Forbes разказва истории за успешни предприемачи и бизнеси. Участниците и победителите във Forbes Business Awards традиционно се озовават на страниците на списанието. Ако смятате, че бизнесът ви променя средата, в която живеем, и че създава добавена стойност в икономиката, кандидатствайте. Forbes ще разкаже вашите истории.

2. Церемонията по награждаването на победителите във Forbes Business Awards е събитие, което събира на едно място едри предприемачи и мениджъри на най-големите компании в България. Събитието е отлична възможност за създаване на нови контакти, обмяна на идеи или просто споделяне на опит.

3. Наградите Forbes Business Awards са отличие, зад което стои независимата оценка на предприемачи и експерти. Наградата ви дава възможност да популяризирате стоките и услугите, които предлагате, както и да покажете, че сте социално отговорна компания. С уникалната награда "Служител на годината" имате възможност да стимулирате определени служители в компанията, с които се гордеете.

Кандидатствайте онлайн до 25 ноември в една или повече от следните категории:

Клиентска политика
Развитие на бизнеса
Развитие на човешките ресурси
Качество на стоките
Качество на услугите
Служител на годината
Награда за обществена дейност
Най-добър стартиращ бизнес

Участието е безплатно.