Малките „незабравки" посрещнаха Дядо Коледа заедно с много гости и приятели. Представители на ръководството на Община Стара Загора бяха при своите кръщелници от Дома за деца лишени от родителски грижи „Незабравка", които пяха и танцуваха за тях и сътвориха вълшебно коледно тържество.

Малките актьори зарадваха своята публика с представлението „В очакване на дядо Коледа" . То беше специален поздрав за председателя на ОбС Емил Христов, зам.-кметовете Иванка Сотирова и Янчо Калоянов, началника на отдел „Култура" Диана Атанасова, синдикалисти от КТ „Подкрепа" на Мини Марица Изток, много благодетели на дома, приятели, доброволци, гости от Франции и др.

След края на представлението Дядо Коледа пристигна, въпреки поледицата и снега, и донесе на малчуганите пълен кош с подаръци, на които те се зарадваха от сърце.

Общинарите дариха 45 спални комплекта за всички деца от дома.

„От сърце благодарим за щедростта и подкрепата, която получаваме от вас! Бъдете все така с големи сърца, с много обич, много здраве и да се сбъднат всички съкровени мечти!", с тези думи поздрави гостите директорът на Дома Радина Стоянова.