Автобусите по линията Ловеч - София в 6, 6:50 и 7:50 ч. не тръгнаха тази сутрин, съобщават от пресцентъра на община Ловеч. Не е пътувал и рейсът за с. Брестово в 7:30 ч. Автобусът за с. Смочан в 6:40 ч. е закъсал по пътя, но е бил изваден.

Пътната мрежа в община Ловеч към 8 ч. е проходима при зимни условия, но продължаващият снеговалеж и ниските температури правят обстановката тежка.

Улиците в града са почистени, на места до асфалт, спирките и тротоарите се почистват в момента. Всички директори на училища са взели мерки за почистване пред сградите и тротоарите пред тях, за да са готови за утрешния учебен ден.

Отворен е пътят за Слатина (кръстовището на пътя Ловеч - Плевен), но остават затворени следните отсечки: Баховица - Лисец, Баховица - Николаево, Баховица - Славяни, Ловеч - Горан и Тепава - Брестово. Днес се прави организация и тези пътища ще бъдат отваряни поетапно.


Няма селища без електричество.

Въведен е режим на водоподаването в Старо Стефаново и има нарушено водоподаване в Соколово поради авария, която се отстранява.