Отборът на "ПСЖ"- Кюстендил спечели полуфиналният турнир по футбол "Каменица Фен купа", който се проведе в Кюстендил. Те надиграха на финала отборът на "Авангард"- Сандански с 2:0. Двата отбора се класират за финалният етап, който ще се проведе през месец август в Русе.

Съставът на шампионите „ПСЖ" бе съставен от местни футболни ветерани, а лидер на тима бе бившият футболист на ЦСКА Евгени Йорданов, който отбеляза първия гол във финалната среща срещу „Авангард".

След изключително оспорвано съревнование момчетата от „ПСЖ" успяха да реализират още едно попадение във вратата на „Авангард" и завършиха мача с безапелационна победа.

 


Купата на победителите бе връчена от кмета на Кюстендил Петър Паунов.



 

 

 

 


Най- добър вратар на турнира е кюстендилецът Юлиян Богоев, който се състезава за "Авангард"- Сандански, а за най- атрактивен състезател бе определен Георги Станиславов- Пилето от ПСЖ- Кюстендил.

 

 

Отборът на "Котараците"- Перник бе избран за най- коректен тим на турнира. Призът за най-резултатен отбор на полуфиналите в Кюстендил грабнаха миналогодишните регионални шампиони „Сборная" и тазгодишните първенци „ПСЖ". Двата тима отбелязаха по 17 попадения и с това си заслужиха правото да излъчат свой представител за Звездния мач, който ще се проведе под патронажа и с участието на футболната легенда Христо Стоичков и представители от най-резултатните отбори в турнира.