Денислав Грозданов спечели състезанието "Железни момчета 2012". Той е ученик на Професионална техническа гимназия "Джон Атанасов"- Кюстендил. Денислав печели приза за втора поредна година. Той се пребори в конкуренцията на 24 ученика. Училището организира надпреварата за шеста поредна година. Втори се класира  Георги Анастасов, а трети е Антоан Мицов.

 

"Много съм доволен от победата. Добре се чувствам. Победата се дължи на добрата подготовка, която имам. Тренирам всеки ден по няколко часа  във фитнеса. Харесва ми и бокса ", заяви победителят. Той получи купа и медал от луканка.

 

Състезанието бе в пет дисциплини - фермерска разходка, докерска стъпка, клякане с щанга, повдигане от лег и премятане на гуми.  Железните момчетата трябваше да се справят с гуми тежащи от по 120 кг., както и куфарчета от дърва по 30 кг. всяко. Те носиха и чували пълни с пясък, както и показаха уменията си с щангата. В дисциплината докерска стъпка първи се класира отбора на 12 "А" клас, а при фермерска разходка най- добри са 10 "Б" клас.

"Железните момчета" се състезаваха на площад "Велбъжд".Състезанието е под патронажа на Митьо Крика, който този път не присъства защото е в чужбина.Сред гостите бяха и зам.- областните управители Гергана Михайлова и Радослава Чеканска, кметът на Кюстендил Петър Паунов,зам.- кметът Виктор Янев и началникът на отдел "Образование" Нели Петкова.