Железният централен бранител, носил радост на хиляди габровци с изявите си за „Чардафон-Орловец“ в „А“ група, вчера си отиде от този свят. Информацията публикува вестник "100 вести" на първа страница днес. Изданието публикува снимки от звездните години на легендарния футболист.

Други теми от изданието:

На своя традиционен благотворителен маскен бал по Сирни Заговезни габровските ротарианци събраха 2000 лева за възстановяването на габровския Хор на момчетата, съобщи Камелия Попова, председател на „Ротари клуб“ в Габрово за 2014- 2015 г. Тя уточни, че сформирането на певческата формация вече е започнало.

Възторжен благотворителен концерт събра ученическия елит на Габрово в спортна зала "Орловец" на 26 февруари 2015 г. Двучасовият музикален маратон бе в полза на борещата се за живота си Наталия Велева.

Въпреки че тя е софиянка, уж "стиснатите" габровци, организирани от мощен организационен комитет, дадоха своята лепта, за да вдъхнат вяра и надежда на болната от остра левкоза млада жена. На благотворителния концерт бяха събрани 6050 лв.