Рекорден брой посетители се стекоха още в първия ден на изложението
14-то специализирано изложение „Пчеломания”, организирано от „Добрички панаир” бе открито в Добрич. Лентата на изложението прерязаха кметът на Добрич Йордан Йорданов, бившият земеделски министър Десислава Танева и изпълнителният директор на „Добрички панаир” АД Звезделина Иванова. На откриването присъстваха и кандидати за народни представители от различни партии.

Над 70 фирми от страната и от Гърция, Сърбия и Турция се включват в тазгодишното издание на „Пчеломания”, която още в първия си ден регистрира рекорден брой посетители. Стотици добричлии и гости на града се стекоха в СК „Простор”, за да разгледат щандовете на изложителите. И тази година в дните до 14 март ще могат да се видят и закупят директно от производителите различни видове мед и пчелни продукти, пчеларско оборудване и инвентар.

„Изложението е още един повод за насочване на общественото внимание към безценните качества на българския мед, към популяризиране на възможностите за разширяване на пазарите и нови партньорски отношения за българските пчелари”, подчертаха организаторите от „Добрички панаир”.

Наградените на тазгодишното изложение „Пчеломания” ще бъдат обявени на официална вечеря на 13 март.