Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени”
21259

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени”
  • Бесен слушател обвини водещите на „Шведска маса”, че се правят на „отворени”

Петъчното фрийк шоу „Шведска маса" отново радиоразпръсна в ефира  безподобна тъпотевичност и гейзери от дебилност и всичко това стана с мълчаливото съгласие на Центъра за психично здраве.

В това юлско издание страдащите от радиологорея  Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон  посветиха време на казуса „Отзоваването на бургаския рапър Маниака от парламента заради песните , които е изпял преди 6 години"

Във фейсбук профила на предаването „Svedska Masa"  се появиха 27 коментара, като авторите им издигнаха глас в защита на хип-хопъра, а освен това се скараха и помежду си. Водещите ги четоха в несвяст в рубриката „Масов делириум" и дори изстреляха втори въпрос: "Защо политиците у нас слушат чалга, а не харесват рап?

Заради особено голямата си оригиналност, с козметика бяха възнаградени Мария Овагемова и Момчил  Момчилов, който дори беше написал мнението си в рап рими.



Точно Максимовсон редеше черни прокоби, че никой нямало да се обади и звънна Ники Константинов, който подкрепи бургаското момче и заяви, че политиците слушат чалга, защото тя е в душите им. Накрая същият обясни, че там където ухае на култура, не се усеща вонята на цървула.

Стоян Георгиев звънна в откритата телефонна линия и изрази мнението си, че в предаването се преекспонира случая „Йосифов" и че медиите са го разкъсали. Един вид обвини и водещите в кръвожадност. По същото време Максимовсон ядеше мазен сандвич, а Калудовсон мазно се опита да излезе от ситуацията с куп глупави разсъждения.

Веселин Тодоров се обяви за постепенното и поетапно развитие, затова препоръча на Тодор Йосифов да се развива още четири години, да натрупа знания и след това пак да влезе в парламента.

Радостин Русев обясни, че политиците у нас са основно от село, като поясни, че един политиците е жител на село Банкя и затова слуша чалга, а не рап. Слушателят препоръча да бъде написан руски рап за премиера, за да бъде разбрана и осъзната тази музика. Русев разви тезата, че хип-хопът е музика от САЩ и трябва да се пее на английски, но родните политици не знаели чужди езици и затова не вдявали за какво се пее. Според него премиерът знаел само руски, председателят на парламента и той знаел само тоз език, а останалите от правителството също. После водещите изпаднаха в бурна радост  и го възнаградиха с козметика.

Старият бургазлият Николай Каридов призова двамата водещи да не се правят на „отворени" и да престанат да говорят простотии, после ги посъветва да пуснат нещо интелектуално, защото простотията им била голяма. Максимовсон гневно и с леден тон обясни, че това предаване винаги ще бъде храм на тъпотата и никога няма да се пусне нищо интелектуално, а Калудовсон пак мазно и лицемерно призова колегата си да радиоразпръснат нещо за любовта между хората и накрая в ефира се разля поредната серия от сапунения сериал „Непресъхващо лове".

В него главните герои Стамат и Хортензия окончателно се разделиха, Стамат страда, Хортензия пък хич...в края на серията хормонално завихрената девственица свали сутиена си и излезе от дома си по нощите. Какво ли ще да става с това момиче???

Така се изниза предаването, което слушателите ще запомнят с потресаващото идиотско звучене на водещите.

По-важната част от бруталната простотия на двамата чуйте в звуковия файл под снимката