Търсещите партньор британци поддържат средно по три любовни връзки едновременно, установи национално проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Една четвърт от поданичките на Нейно величество на възраст между 35 и 44 години, докато си търсят съпруг, разполагат с 4 любовника в едно и също време. Дали ще имат секс зависи от това от колко време излизат заедно. Мъжете са на мнение, че трябва да имат 5 срещи с любимата, преди да пристъпят към любовни ласки, а дамите -6.

Два пъти повече мъже, отколкото жени, държат в офиса си "кат чисто бельо за всеки случай". Социалните мрежи и апликациите за смартфони значително са увеличили броя на потенциалните партньори, с които излизат британците. Една четвърт от незадоменото население на Острова поддържа няколко любовни връзки едновременно. Едва 38 на сто от дамите и 20 на сто от мъжете изчакват "партньора на живота си", за да пристъпят към секс с него.

За едногодишен период при търсене на партньор британците се срещат средно със 7 души. 22 на сто от анкетираните британци доверили, че излизат едновременно с 4 дами. Десет на сто от дамите признали, че са били на срещи с трима или повече кандидати в един и същ ден.



Проучването обхванало 2000 пълнолетни граждани и било поръчано от фирмата за интимни продукти "Баланс актив".

Източник: БТА