Не пропускайте епизода този петък от 22:00 ч. по NOVA
Проблеми от необичайно естество очакват новия „Шеф под прикритие“ този петък от 22:00 ч. по NOVA. В епизода на предаването оперативният директор в компания за монтаж на соларни панели ще се увери от първо лице, че управлението на компания е постоянен процес, който трябва да бъде преследван перманентно, за да бъде осигурен успехът на бизнеса в дългосрочен план.

През 2014 г. от братята – Борислав и Даниел Харитови създават Mega Solar Power. Фирмата се развива успешно в Нидерландия, Белгия и Германия допреди три години, когато собствениците решават да се завърнат към корените си. За тази цел привличат опитни съдружници, които да им помогнат с административните затруднения и развитието на компанията в България. Разрастването на бизнеса е и причината към екипа преди два месеца да се присъедини Пламен Ганчосов, който има богат опит в управлението на фирми. Той ще влезе под прикритие, тъй като е ново лице в компанията и не е познат на повечето служители.

Този петък Ганчосов ще посети 3 различни обекта, където ще се сблъска с проблеми, които ще успеят да провалят цял работен ден за една от бригадите и ще застрашат приключването на ангажимент в срок. Мениджърът ще стане свидетел на практики, много по-различни от нидерландските стандарти, които ще го озадачат. Ще се срещне и с различни служители, които ще го изненадат.

Могат ли жените да се справят с тежката работа с монтирането на соларни панели? Какви грешки ще се набият на очи на мениджъра? Възможно ли е проблемите на компанията да не са вина на служителите? Кой от тях ще остави най-голямо впечатление у Ганчосов? 


Гледайте в „Шеф под прикритие“ тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за „Шеф под прикритие“ и неговите герои следете на сайта на NOVA, както и на Facebook страницата.