Дисквалифицираха херцогинята на Кеймбридж Катрин от турнир по ветроходство на остров Уайт, съобщава „Контакт мюзик“. Турнирът за Купата на краля се провежда с благотворителна цел – набират се средства за различни каузи под патронажа на британските кралски особи.

Херцогиня Кейт показа изящни крака на турнир по ветроходство (СНИМКИ)
 

Отборът, чийто капитан беше съпругата на принц Уилям, се нареди седми в крайното класиране. Причината – гребците тръгнаха твърде рано и след това не успяха да се върнат на стартовата линия, което ги дисквалифицира.
 
В духа на спортсменската традиция Катрин беше изключително щастлива, когато й връчиха дървена лъжица – трофеят на отбора, останал последен. Лодката на съпруга й принц Уилям се нареди трета, а победител стана отборът, чийто капитан беше британският пътешественик и експерт по оцеляване Беър Грилс.

Палавата принцеса Шарлот се оплези на фотографите (СНИМКИ)

 


Херцозите на Кеймбридж бяха аплодирани бурно от децата си – 6-годишният принц Джордж и 4-годишната Шарлот, които бяха оставени на грижите на своите баба и дядо – Карол и Майкъл Мидълтън. Единственият липсващ от семейството беше 15-месечният принц Луи. 

И още:

Уилям и Кейт официално в отпуск

Палав вятър разкри изящните крака на херцогиня Кейт (СНИМКИ)

Мъжкият вятър и формите на херцогинята

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС