/ live.varna.bg
По традиция в полунощ небето над града ще бъде озарено от празнични илюминации със светлинно и лазерно шоу
Поп звездата Любо Киров, Deep Zone Project и италианският DJ Fabrizio Parisi ще бъдат част от изпълнителите в празничния концерт „Заедно в новогодишната нощ”, организиран от Община Варна. За целта на площад „Независимост“ е монтирана специална 3D сцена, началото ще бъде в 22:00 ч. на 31 декември, а програмата ще продължи до 2:00 часа на 1 януари 2019 г.

Започва кампанията "Да украсим Варна за Коледа"

В концерта ще участват още победителят във VIP Брадър Атанас Колев, Константин Трендафилов – Papi Hans. Като подкрепа на млади варненски таланти е дадена възможност за изява на Виктория Георгиева, която ще изпълни свои песни,  а любими български и чужди хитове ще представят Кристина Христова, Габи Петрова и Жанет Светославова, носители на много награди от различни конкурси и фестивали за поп и рок музика.

Безплатни автобуси за варненци в новогодишната нощ

Купонът ще бъде воден от Надя Петрова и Иван Тишев. По традиция в  полунощ небето над града ще бъде озарено от празнични илюминации със светлинно и лазерно шоу, а фолклорен ансамбъл „Варна” ще поведе "Дунавско хоро" на площада. Освен с грейналата елха и с красивата празнична украса, варненци ще могат да се снимат с интересни ледени фигури. В празничните дни ще  работят и къщичките от коледния базар. 

Любо Киров и Deep Zone Project ще пеят на площада за ЧНГ
live.varna.bg


На миналата Нова година за доброто настроение на празнуващите се погрижиха БТР, Нели Рангелова, близначките Алекс и Влади и Гери-Никол. Любителите на народната музика се насладиха на изпълненията на Берковската духова музика и фолклорен ансамбъл „Варна“. 

Новогодишното площадно тържество при посрещане на  2017 г. бе с участието на дует „Авеню”, група „Ъпсурт”, VenZy, Нейко Бодуров и неговата джаз формация „Bandwagon”, Дамян Попов и Миа, оперната прима от Испания Илина Михайлова, Thod Georgiev от Германия, финалист от риалити шоу за двойници с хитовете на Modern Talking, младите варненски таланти Габи Петрова, хип-хоп дуетът Биско и Infire, брейк танцьорите от Crazy Force.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК