/ netinfo
На 5 януари бебе Мая и семейството й пътуват за Турция, с линейка до болница Лив Хоспитал. Там ще бъдат направени пълни изследвания на момиченцето и ще започнат да разработват стволовите клетки конкретно за нея. Първата вливка е предвидена за 10 януари.

Вече са събрани близо 51 000 лева от необходимите 55 000 лева, които са за четири вливки, ще се заплатят и 1 700 евро за линейката.

Кампанията, която обедини старозагорци с добри сърца, продължава.  „Всички очакваме , че ще получим нова оферта за последващо лечение. Не знаем кога, не знаем и на каква стойност. Само знаем, че когато я получим, средствата трябва да ги имаме събрани, защото лечението на Мая ще е започнало и нямаме право да го прекъсваме. Така че, скъпи дарители, продължаваме по пътя по-който сме поели всички в името на БЕБЕ МАЯ.

БЛАГОДАРЯ, НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС, КОЙТО ПРИЕ МАЯ В СЪРЦЕТО СИ“,
споделят в социалната мрежа на страничката Да помогнем на бебе Мая.

Тази седмица в подкрепа на Мая:
- на 13 и 14 Декември от 10 до 19 часа Благотворителен базар гр. Стара Загора, Регионална Библиотека "Захарий Княжески" - очакват ви изненади
- на 16 декември от 18:00 часа Благотворителен концерт на КСТ Меджик Степ гр. Стара Загора в Спортна Зала "Иван Вазов". Залата е предоставена безплатно от община Стара Загора.


Начините, с които може да помогнете са:

-Превод по дарителска сметка -Райфайзен банк
Титуляр: Мая Христова Христозова
MAYA HRISTOVA HRISTOZOVA
Населено място: гр. Стара Загора
IBAN: BG88RZBB91551009737351
BIC: RZBBBGSF
Валута: BGN (лева)
-Превод чрез Paypal: da_pomognem_na_bebe_maq@abv.bg


- Като се включите в Групата Благотворителен онлайн базар в подкрепа на Мая:https://www.facebook.com/groups/360525221421830/?ref=br_rs