капачки
капачки / netinfo
Нови 235 кг пластмасови капачки предаде кметът на район "Северен" Ральо Ралев, събрани благотворително в администрацията на района. Вече около 2 години кметството участва в тази благородна инициатива на организацията Here2Help с лице Кирил Гаров, за събиране на пластмасови капачки. Чрез събирането и преработването на рециклируеми материали всички приходи се даряват за обществени каузи.
 
От "Северен" събраха дрехи в помощ на деца, лишени от родителска грижа

„Наскоро зарадвахме децата от Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания към КСУ “Олга Скобелева” с чисто нова пералня, закупена със събраните средства от предадените за рециклиране капачки. Сега набираме средства за нова кауза, коментира Ралев и допълва:

В район „Северен” отчетоха социален проект

Ако имате идея, ние съвместно с Here2Help сме готови да я реализираме. За целта изпращайте предложения до тях на имейл: here2help.bg@gmail.com или в страницата им в фейсбук, както и на имейла на Район “Северен”: info@severen.bg.
 
Кметството продължава да съдейства в събирането на капачки. Те могат да се предават денонощно на дежурния служител в районната администрация на адрес: бул."Цар Борис ІІІ Обединител" № 22 А.
 
Премахнаха опасна триетажна сграда в „Северен“

Според Кирил Гаров, район “Северен,” е най-активен в събирането на пластмасовите капачки на територията на Пловдив. Благодарим на всички граждани и фирми, които се отзовават, носят непрекъснато капачки и допринасят за реализирането на една благородна кауза, каза Ралев.