Масов бой  на моста на река Марица в Пазарджик
Масов бой на моста на река Марица в Пазарджик / netinfo
Деветима мъже, нанесли побой над други двама, са задържани от служителите на РПУ-Пазарджик, съобщиха от пазарджишката полиция. Единият от пострадалите е с рана на черепа с опасност за живота.

Инцидентът е станал тази нощ на моста на река Марица, в близост до зеленчуковата борса до пазарджишкото село Огняново. Няколко часа по-рано пребитите - на 25 и на 24 години, жители на Пазарджик и на с. Огняново, се скарали с група мъже. След като тръгнали да се прибират с автомобила си, пътят им бил препречен от две леки коли, от които изскочили мъже и ги нападнали. На двамата бил нанесен побой, а две от стъклата на автомобила - изпотрошени. Единият мъж е настанен в болницата в Пазарджик с проникваща рана в черепа и с временна опасност за живота.

Полицията задържа и деветимата нападатели, които са на възраст между 19 и 27 години. Всички те са от с. Огняново, с изключение на най-възрастния, който е от Мало Конаре. Деветимата са задържани с полицейски заповеди за срок от 24 часа в ареста на РПУ-Пазарджик. Работата по изясняване на причините за конфликта и за ролята на всеки от участниците в мелето продължава.