БОТЕВ С ДВА ВАРИАНТА ЗА ЗИМНА ПОДГОТОВКА
БОТЕВ С ДВА ВАРИАНТА ЗА ЗИМНА ПОДГОТОВКА / netinfo
Между два варианта за зимна подготовка ще избира ръководството на Ботев Пд. Първият от тях включва лагери в Поморие и Анталия, а вторият – триседмичен престой само в турския курорт. На кой от тях ще се спрат „жълто-черните” шефове ще стане ясно днес. Точно в 10 часа тази сутрин целият спортно-технически щаб и футболистите на Ботев се събраха за първи път през 2009 година. Вместо тренировка, Костадин Ангелов проведе 15 минутен разговор с възпитаниците си на първото занимание за годината ще бъде от 14 часа.

Двама нови играчи се появиха на стадион „Христо Ботев” – вратарят Христо Бахтерлиев (Беласица) и Мирослав Тодоров (Родопа). Юношите на ЦСКА Атанас Зехиров и Димитър Петков също са сигурни нови попълнения в състава на пловдивчани, но ще се присъединят към отбора в средата на седмицата.

„Ще има още нови футболисти, но няма да споменавам имена, за да не насочвам вниманието на други отбори към тях. Те ще бъдат по-опитни от тези момчета, които вече са при нас. Предпочитам да привличаме водещи футболисти от втородивизионни отбори, отколкото излишни от елита,” заяви Костадин Ангелов.

Той коментира и неяснотата около сделката за продажбата на Ботев. „Със сигурност това забавяне ще породи напрежение в отбора. С това положение не може да се свикне, всички се надяваме нещата да приключат възможно по-скоро и по начин, който е добър за клуба,” обясни Ангелов.