ivet
ivet / dariknews.archive
Кметът на Община Плевен Георг Спартански поздрави носителката на златен медал по карате от Европейските игри в Минск Ивет Горанова. Състезателката на КБИ ”Петромакс” участва в категория до 55 килограма  в дисциплина „кумите”. В срещата в общината участва и наставникът на състезателката ни по карате Ивет Горанова - Ангел Ленков.

ivet
dariknews.archive

След тази победа, Ивет има сериозни шансове за класиране на Олимпиадата в Токио през 2020 г. Кметът Георг Спартански й подари икона, като й пожела успех в предстоящите спортни битки.

ivet
dariknews.archive

Ивет Горанова два пъти е носител на приза „Спортист на годината” на Община Плевен – за 2017 и 2018 година, има бронзови медали от световно и европейско първенство по карате.

ivet
dariknews.archive

Кметът Георг Спартански поздрави и три млади тенисистки, които ще представят страната ни на предстоящото Европейско първенство за девойки до 12 години. То ще се проведе в Плевен от 25 до 28 юли 2019 г. В националният отбор на България ще участват състезателките от нашия град Росица Денчева и Йоана Константинова и състезателката от Пловдив Ивона Савекова.

123
obshtina pleven

Турнирът се провежда под патронажа на кмета на Община Плевен Георг Спартански на кортовете в парк Кайлъка. В него ще вземат участие 8 отбора. Само преди дни състезателките по тенис на България до 12 години спечелиха титлата в престижен турнир в Резато /Италия/.