кюстендил
кюстендил / Дарик Кюстендил
Вторият в Трета Югозападна лига, ФК Кюстендил посреща Сливнишки герой в среща от 12- тия кръг на първенството. Двубоят е в събота от 16 ч. на стадион Осогово, ръководството на клуба кани всички любители на футбола да подкрепят отбора. Главен съдия на мача е Благой Манов от Благоевград.
Гостите от Сливнишки герой, през последните сезони са винаги в челото на класирането. В момента заемат 7- ма позиция с 18 т. или 4 по- малко от ФК Кюстендил, които са 2- ри с 22 т. Наказани от състава на Сливнишки герой са Любомир Деспотов и Ничо Ничев, съответно за натрупани 5 жълти картона и червен картон от последния игран мач.
Двама са наказаните за червени картони футболисти и от дупнишкия Марек 1915- Димитър Чечев и Николай Ганчев, който в събота гостува на Беласица- Петрич. Наказан да не води отбора си в тази среща е и старши треньора на дупничани Цветан Видински.
В този кръг почива лидерът в класирането Миньор- Перник. Отборите на 3- 4 място в класирането с по 20 т., съответно Септември- Симитли посреща Рилски спортист, а Вихрен гостува на Надежда- Доброславци.