/ Дарик Добрич
Полицията задържа 24-годишен мъж от с. Сноп и 19-годишен младеж от Добрич. Двамата са криминално проявени и известни на МВР. В хода на работа до момента е установено, че двамата са извършители на четири грабежа, извършени на територията на град Добрич за времето от 4 май 2018 г. до 25 януари 2019 г.
 
Взломни кражби от два имота и два автомобила през почивните дни

Първият грабеж е извършен на 4 май 2018 г, около 23:15 часа на бул. „Русия” в град Добрич. Чрез използва на груба сила, двамата събарят на земята 66-годишена жена, отнемат дамската й чанта с намиращите се в нея пари, лични документи и вещи. Жената е получила повърхностни охлузвания.

Осъдиха двама добричлии за грабежи и ползване на чужда банкова карта
 
На 5 май 2018 г., около 12:30 часа на ул. „Волга” в град Добрич, по същия начин е ограбена 73-годишна добричлийка. Задигната е дамската й чанта с пари и вещи.
 
Двамата рецидивисти нападат и 53-годишна жена на 17 януари т.г., около 20:40 часа по ул. „Волга” в Добрич. И от нея вземат чанта с пари и вещи.
 
При грабеж, извършен на 25 януари т.г., около 20:35 часа по ул. „Вардар” в Добрич потърпевша е 72-годишна жена. Взета е чантата й с два мобилни телефона, документи и пари.
 
При последвалите процесуално-следствени действия са открити част от вещите, отнети и укрити от извършителите. Работата по установяване и документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.