Турнир по акробатичен рокендрол в Бургас
Турнир по акробатичен рокендрол в Бургас / netinfo
Четвъртият Национален турнир по акробатичен рокендрол ще се проведе на 23 февруари /събота/ в Бургас. Старт на надпреварата ще бъде даден в 18.30 ч., в Балната зала на Академията. За участие са поканени най-добрите български клубове в трите основни групи: деца, юноши и Клас С. Домакини на престижното състезание са Танцова Академия Бургас и клуб по рокендрол “ROCK FANS”. Цената на билетите е 5 лева, като продажбата ще започне 2 часа преди състезанието в самата Академия.

За пръв път тази година съревнованието ще премине със съдействието на Община Бургас и под патронажа на кмета Димитър Николов.

Домакинството на турнира по акробатичен рокендрол е предоставено на Бургас от Българската Федерация по Акробатичен Рокендрол и се дължи както на славата на Бургас като център на танцовото изкуство и спорт, така и на традициите, които има градът в развитието на акробатиката.

Специално за турнира се очаква да пристигне част от екипа на Слави Трифонов, в който ще бъде и новият носител на първа награда от конкурса “Танцувай с мен 2” – бургазлийката Петя Хлебарова. Вечерта ще приключи с дискотека за участници и зрители.