/ IStock
Албанец, поставен под домашен арест в Италия се появил в полицейски участък с необичайна молба - да бъде изпратен зад решетките, защото животът със съпругата му у дома бил непоносим, съобщи италианската полиция, цитирана от Фокус.

30-годишният албански гражданин, който живее в Гуидония Монтечело, близо до Рим,  заявил, че "вече не може да се справи с принудителното стоене в къщи със съпругата си", се казва в изявление на карабинерите в град Тиволи.

Венци Боксьора остава под домашен арест

Обезпокоен от ситуацията, той искаше да избяга, отиде при съда и да поиска да излежи присъдата си зад решетките“, казаха италианските карабинери.

Мъжът е бил поставен под домашен арест преди няколко месеца за престъпления, свързани с наркотици и са му оставали още няколко години от присъдата, каза капитан Франческо Джакомо.

"Той каза, че "животът му се е превърнал в ад и вече не може да издържа, затова иска да влезе в затвора", обясни капитанът.

СДВР задържа четирима за притежание на наркотици при спецакция

Когато отишъл при карабинерите, мъжът бил арестуван за нарушаване на домашен арест и съдебните органи наредили в крайна сметка да бъде изпратен в затвора.
Фокус