"Счетоводните" забежки на шавлива филипинка бяха изобличени от съпруга й
"Счетоводните" забежки на шавлива филипинка бяха изобличени от съпруга й / iStock/Getty Images
В отчаянието си изневеряваща съруга се опита да се скрие от съпруга си и от викнатите от него полицаи в дупка на тавана в хотелската стая за интимни срещи с любовника си, пише Sun. Съпружеската драма се разиграла във Филипините, а кръшкачката я грози затвор за изневярата й.

Съпругът й, който наскоро се завърнал вкъщи от работа в чужбина, установил, че съпругата му се е отчуждила от него. На всичко отгоре в почивните дни тя редовно излизала за няколко часа, като уверявала мъжа си, че работи допълнително като счетоводителка.

В Индия изневярата вече не е престъплениеВ Индия изневярата вече не е престъпление

Когато отново обявила, че „спешно“ отива в офиса, съпругът й решил да проследи поръчаното от нея такси. То я закарало до мотел, а не до счетоводен офис, за интимна среща с младеж.

Разбрал, че е рогоносец, съпругът й се обадил за помощ на свой приятел, когото помолил да сигнализира в полицията, тъй като във Филипините прелюбодейството се счита за престъпление.

Секс скандалите, шокирали Средновековна Европа (ВИДЕО)​​​​​​​

Първоначално персоналът на мотела не пускал гневния съпруг вътре, докато не дошла полицията. Агентите задържат любовника, когато той опитал да се измъкне от сградата, но в стаята не откриват жената, въпреки че на пода има разхвърляни дамски дрехи.

И тогава полицията чува силен гръм от тавана, на пода пада дамска обувка. Оказва се, че жената се е опитала да се скрие в кухина над тавана. Полицията докарва стълба, но кръшкачката упорства дотогава, докато две жени полицайки не я убеждават, че вече няма смисъл да се крие.

Измаменият съпруг възнамерява да заведе дело срещу жена си и нейния любовник. Ако една жена бъде призната за виновна, тя може да бъде осъдена на затвор до шест години съгласно филипинските закони за прелюбодейство.

Превод и редакия: DarikNews