Стоилов: Съдията не се справи с повечето ситуации
Стоилов: Съдията не се справи с повечето ситуации / netinfo

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов не остана доволен от отсъжданията на главния рефер по време на гостуването на Спартак Вн (2:1).

Според наставника на „сините” Христо Ристосков не се е справил с повечето от ситуациите в двубоя от седмия кръг на А група.

„Имаше безброй ситуации, с които съдията не успя да се справи, както и с бавенето на играта. Общо взето, доволен съм от играчите, но имам и някои забележки. Нормално е - във футбола има победители и победени, за наша радост успяхме да победим”, каза треньорът на Левски.

„Наистина трудна победа, но смятам, че е заслужена. Ние бяхме отборът, кой то имаше повече голови ситуации. Естествено стана хубав и динамичен мач, двата отбора играха доста мъжки и по нищо не предвещаваше нервите и напрежението, което се получи. Пак казвам. Това е важна победа за нас”, добави след победата над Спартак.

„То нямаше нещо опасно пред нашата врата. Един удар, един гол, за наше нещастие. Преди да започнат симулациите и лежането, мачът беше добър. Домакините се бяха погрижили теренът да изглежда много добре, така че за това можем да ги поздравим”, завърши Станимир Стоилов.