Пресдиректорът на Левски заработи 200 евро с тичане
Пресдиректорът на Левски заработи 200 евро с тичане / netinfo
Пресдиректорът на Левски Александър Касабов намери начин как да препечели малко евро за сметка на треньорския щаб на сините. Той заработи за осем минути 200 евро, като всяка следваща щеше да му носи още по 60 евро. Сашо се отказа, за да не разори триото Стоилов, Велев и Цветанов.

Облогът бе, че Сашо ще тича по 15 секунди на определено разстояние, около 68 метра, и в двете посоки като редува темпово тичане с по-бавно. След петата минута всяка следваща му носеше по 20 евро от всеки един от тримата, или общо по 60 евро.

Треньорите явно нямаха точна преценка за възможностите на Касабов, който бе подкрепян от всички футболисти при бягането му. Тримата очакваха Сашо да се откаже преди петата минута и той да им даде на тях пари.

Касабов загря здраво и без да ползва каквито и да е медикаменти стартира бягането под бурните възгласи на футболистите, които току що бяха свършили с тренировката, но останаха за шоуто.

Освен 180-те евро от тримата треньори, Сашо заработи и 20 от Саид Ибраимов. Коректно всички длъжници се разплатиха с пресдиректора, а Стоилов отбеляза, че е изненадан от добрата физическа форма на Касабов. Приходите бяха събрани в евро, долари и шекели.