Петков пропуска мача в Бургас, Рабех и Миланов под съмнение
Петков пропуска мача в Бургас, Рабех и Миланов под съмнение / netinfo
Националният вратар Георги Петков пропуска двубоя на Левски срещу Черноморец в Бургас. Той е със сините в Несебър, но не взе участие в последното занимание преди мача. Георги Петков е измъчван от стара травма, която не му позволява да тренира. На тренировката, която Левски проведе в Несебър, Петков се включи единствено като съдия на двустранната игра. Стражът не се нае да прогнозира колко време му е нужно за възстановяването, но се надява до 4 януари да е готов и да започне нормална подготовка със сините за пролетния дял от първенството.

Проблемите на старши треньора Станимир Стоилов не свършват само с вратаря, защото под съмнение за утрешния мач са и двама от защитниците му.

Юсеф Рабех е с контузия, а Живко Миланов е с настинка. Станимир Стоилов го освободи от заниманието преждевременно, като каза че утре преди обед ще направи специална тренировка с двамата. Тогава ще може да прецени дали ще са в състояние да играят срещу Черноморец.

Според треньора, вероятността мароканският футболист да вземе участие е минимална. Рабех е с контузия още от мача с ЦСКА, а Стоилов заяви, че няма да рискува, ако състоянието на футболиста не му позволява да играе. Живко Миланов тренира с настинка и има голямо желание да вземе участие в двубоя, но и за него важи, че Стоилов няма да рискува със здравето му, ако не се подобри състоянието му до утре.

Живко Миланов направи много добър мач срещу Славия и днес се опита да тренира, но напусна заниманието и се прибра в хотела преди останалите. Сините тренираха следобед на терена на ФК Несебър, като показаха добро настроение, въпреки проблемите които имат със здравословното състояние на някои от футболистите.

Мариян Огнянов направи пълноценна тренировка, след като през последните дни се оплакваше от контузия. Проблемите на Стоилов започнаха още преди идването на отбора край морето, защото знаеше, че няма да може да разчита на Шакиб Бензукан, Лусио Вагнер и Даниел Боримиров.