Лицензионната комисия инспектира Армията в понеделник
Лицензионната комисия инспектира Армията в понеделник / netinfo
Лицензионната комисия към Българският Футболен Съюз ще направи оглед на стадион „Българска армия” в понеделник, след което ще реши дали да даде лиценз на съоръжението за новият сезон.

На последния изпълком от БФС дадоха срок до първи август за довършване на ремонтните дейности по отстраняването на забележките отбелязани от комисията по препоръките начело на която са Стефан Орманджиев и Йордан Лечков. Отсрочка на шампионите бе дадена на базата на подписани договори с фирмите изпълнители по ремонтните дейности.

От лицензионната комисия са отложили днешната си визита за понеделник. Това със сигурност е добра новина за шефовете на стадиона, тъй като те ще разполагат с още два пълни дни за да приключат успешно с козметичните промени на „Българска армия”.

Междувременно днес в БФС бяха картотекирани 28 футболисти на ЦСКА. Сред тях не попадна новото попълнение от Беласица Ели Маркес който няма работна виза и за момента не може да бъде картотекиран.

До началото на първенството групата от футболисти с право да се състезават за ЦСКА ще набъбне до 35 състезатели имащи право да играят за първият и дублиращият тим. Спряганият за трансфер в полския Висла Краков Неи също бе картотекиран.