Андреа и Кубрат правят планове за Нова година
Андреа и Кубрат правят планове за Нова година / netinfo

Плъзналите напоследък слухове, че звездната двойка Андреа и Кубрат са се разделили след жесток скандал, се оказаха пълна измислица.

Фолкпевицата и европейският шампион по бокс са по-влюбени от всякога. Те всяка секунда консумират годежа си, който стана факт преди няколко месеца.

Папарак дори успя да улови влюбените гълъбчета да се гушкат и целуват, разхождайки се по бул. Витоша в София. Двамата обаче въобще не опустошаваха магазините, а се отбиваха в различните туристически агенции, за да планират от рано новогодишната си почивка.

Въпреки че имат огромно желание да отворят бутилката с шампанско в дома си, двамата не изключват възможността да разгледат снежна Лапландия или пък Виена. Все още обаче никоя оферта не е грабнала вниманието им на 100%. Блондинката вече дори тренира за съпруга и от сега се упражнява с точенето на баницата с късмети.

Разбира се дните на двамата са натоварени и по отделно. Кубрат усилено тренира за поредните състезания, а Андреа снима клип след клип, като до месец ще излезе и първият й албум.