/ Thinkstock/Getty Images
Sinoptik.bg предизвиква своите потребители да дадат своята прогноза и да спечелят награда

Какво време ни очаква? Това може би е един най-често задаваните и обсъждани въпроси, които вълнуват хората по всяко време на годината. Шегите и поговорките за времето са безброй, а всеки зимен сезон чуваме как „зимата пак ни изненада“. Да се надяваме, че тази няма да е така.

И понеже всеки обича да се обзалага за времето, Sinoptik.bg дава шанс на своите потребители да влязат в ролята на синоптици.

Във Facebook страницата на Sinoptik.bg, всеки потребител с регистрация в социалната мрежа, може да се включи в игра, в която да изкаже своето предположение какво време да очакваме до края на тази есен – дали ще е по-скоро дъждовно или пък слънчево.
 
До 29 октомври Sinoptik.bg ще събира предложения, а на финала петима късметлии ще спечелят награда.

Проверихте ли какво ще бъде времето? Направете го на сайта на Sinoptik.bg сега или инсталирайте мобилното приложение на Sinoptik.bg от GooglePlay и AppStore.

Sinoptik.bg можем да проверим навсякъде – на компютъра си или на мобилния си телефон – докато сме у дома, в офиса или на ваканция, благодарение на мобилната версия и мобилното приложение на сайта за Android и iOS. Сайтът за прогноза за времето е създаден през 2008 година и е сред първите онлайн услуги, които предлагат детайлна 10-дневна прогноза за времето. В Sinoptik.bg днес можем да открием подробна прогноза за времето за 80 000 точки по целия свят.