/ Thinkstock/Getty Images
Ако сте незадомени и ви е трудно да си намерите партньор, вина за това може би има напуканият екран на вашия смартфон, който издава вашата немарливост, пише в. "Метро".

Таблоидът цитира проучване, поръчано от сайта за запознанства Мачком. От него ставало видно, че повечето хора имат изключително отрицателно отношение към притежателите на мобилни устройства с надраскани или напукани екрани, на които някои от нещата не се четат.

Вижте кои са най-отблъскващите неща на първа среща

Представителите на бейби бума и генерацията, родена през 80-те години на миналия век, били особено придирчиви в това отношение. Жените били по-критични от мъжете спрямо собствениците, занемарили своя тъчскрийн. Те бягали като дявол от тамян при възможност за установяване на връзка с такъв човек.

75 процента от интервюираните необвързани считали за секси човек да отговори на позвъняване по телефона по време на първа среща.

via GIPHY

66 процента пък били против бъдещият им да пуска есемеси. 58 на сто от търсещите запознанства не намирали за изискано да оставяш смартфона си с екрана нагоре на масата.

53 процента от анкетираните дами доверили, че са получавали изображение на мъжки полов орган на мобилното си устройство, без да са го пожелавали.

И още за първите срещи:

Гафовете, които правим на първа среща

Изненадващи открития за жените, мъжете и секса на първа среща
БТА