Ева Пармакова
Ева Пармакова / nova.bg
Горещи танци и впечатляваща хореография присъстваха в появите на разнообразните кандидати за музикално шоу №1
Артисти, които търсят себе и такива, които смятат, че има какво да покажат, се срещнаха със Саня, Заки, Любо и Криско по време на кастингите на X Factor през тази вечер.

Бурни овации спечели внучката на оперния тенор Любомир Бодуров. 15-годишната Ева Пармакова, която показа музикалния талант на семейството. Операта се превърна в един от акцентите на вечерта, благодарение на Елеонора Илиева.

X Factor
Елеонора Илиева/nova.bg

„Свикнали сме да виждаме зрели жени в тази роля. Можеш да инспирираш много млади жени в това начинание“, коментира Криско представянето на „властелина на гласа“.

Най-големите български хитове прозвучаха в акапелно изпълнение на кандидат с гръцки акцент и актьорски заложби, който избра нестандартен микс за появата си. Танц на пилон се оказа най-неочакваният избор за представяне пред експертното жури.

Звездните съдии останаха впечатлени от хореографията на кандидатката, която се оказа по-силна от вокалния потенциал. Неуспешен се оказа и опитът на Светлин за корейско поп парче, което провокира Заки да направи и тематичното сравнение: „Ако мога да илюстрирам географски – твоят верен тон беше в Южна Корея, а ти беше в Северна Корея“.

X Factor
nova.bg

Един от запомнящите се кандидати в новия сезон на шоуто се появи в лицето на Милена Цанова, която спечели съдии и публика с отработен глас и артистична визия.
„Казват ми, че трябва да намеря артиста в себе си. Надявам се това да се случи в X Factor”, сподели Милена, която мечтае да бъде част от „Сътворението на звездите“.

Сцената се нагря и от горещите латино ритми на Атанас Паскалев, който е познат на публиката и като Начо от Funky Monkeys. Танцьорът сподели, че една от най-вълнуващите му срещи е била с Енрике Иглесиас по време на испански телевизионен формат, а музикалната кариера е едно от нещата, към които е устремен.


Актуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването. Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7