/ Gettyimages
Красотата е запазена марка за семейството на Ален Делон. Доказва го внучката му Алисън льо Борж, която грее с ослепителен чар. Алисън е извънбрачна дъщеря на Антъни Делон и танцьорката Мари Хелен льо Борж.

Алисън льо Борж
Gettyimages

Красавицата е родена в Париж на 4 септември 1986 г. Изключително много прилича на звездния си дядо, като е наследила магнетичните му сини очи. Днес се занимава с мода и кино. „Не принадлежа на никаква династия“, отсичала е пред медиите Алисън.

Алисън льо Борж
Gettyimages

Признава обаче, че говори по телефона от време на време с дядо си. „Ако някой ден имам нужда от съвет за някой филм, ще му се обадя. Той е легендарен актьор. Много имам да уча от него“, категорична е тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ НА ОСЛЕПИТЕЛНАТА КРАСАВИЦА

По-деликатни са отношенията с баща й, който признава за извънбрачната си дъщеря в книга, която пише. В нея споделя, че приел новината, че е станал баща като изнасилване. Когато Алисън навърши 10 години, й казах: „Като пораснеш, ела, ако искаш, ще направя тест за бащинство. Удържах на думата си и тестът излезе позитивен. Започнахме да се виждаме“, разкрива Антони Делон.

Момичето на татко в Холивуд: Звездни бащи и красивите им дъщери (СНИМКИ)

По негови думи няколко дни след като навършва 21 години, Алисън му изпратила призовка за съда с претенция за фамилията Делон и за значителна сума пари, но той не се съгласява.

Вижте още истории за децата на знаменитости:

Гордият татко Силвестър Сталоун с прекрасните си дъщери (СНИМКИ)

Децата на знаменитости, които станаха звезди в модата (СНИМКИ)

Дъщерята на Кортни Кокс наследи чара и доброто сърце на майка си (СНИМКИ)

Дъщерята на Дейвид Хаселхоф прикова погледите на подиума в Лондон (СНИМКИ)

Пухкавите бузки на Харпър Бекъм вече й печелят почитатели (СНИМКИ)

Когато дъщерята наследи красотата и чара на известната си майка (СНИМКИ)

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook