Том Круз искал да спаси брака си
Том Круз искал да спаси брака си / снимки: Reuters

Актьорът Том Круз иска да се срещне с Кейти Холмс в опит да спаси брака си.

Круз трябва да се срещне със съпругата си в съда идната седмица в началото на бракоразводното им дело, но той иска да обсъди нещата с Кейти в опит да спре разкриването на подробности от връзката им.

"Том или не разбира, или не иска да повярва, че с брака му е свършено. Той смята, че все още има време двамата с Кейти да седнат и да постигнат компромис", разкрива запознат източник пред британския в. "Дейли Мирър".

"Той знае, че двамата са на няколко дни разстояние от голяма публична съдебна битка и неговата цел е да спре всичко това или поне да го направи колкото се може по-приятелско. Той смята, че все още има възможност да поговори с Кейти и иска двамата да се видят насаме. Адвокатите работят, но Том твърди, че именно той трябва да поговори със съпругата си. Смята, че може да отложи съдебното заседание или да се постигне временно съгласие", допълва източникът.

Круз инструктирал адвокатите си да не правят публични изявления, докато не поговори с Кейти. Актьорът бил съкрушен, когато съпругата му подаде молба за развод след петгодишен брак и адвокатите на двете страни водят разговори за уреждане на попечителството, посещенията и издръжката на шестгодишната Сури и за разделянето на имуществото.

Том Круз искал да спаси брака си
netinfo