На 26 февруари се случи пълно слънчево затъмнение в Риби. Това е второто затъмнение за този месец след лунното на 11 февруари.

Слънчевите и лунни затъмнения се случват в рамките на около един месец, два пъти в годината и регистрират периоди на напрежение и безпокойство. Те са като прожектори, които осветяват всичко тайно и неизяснено в сферата, където попадат във вашия хороскоп.

Астролог: Бъдете добри, щедри и давайте от сърце през 2017 година

Вижте в кой дом на хороскопа ви попадат осем градуса риби. Това ще бъде зоната на активност и турболенция през настоящия период за вас.

Изберете най-доброто място за почивка според зодията

За разлика от лунното, слънчевото затъмнение е по-външно и има отношение към събитията около вас и може да предизвика събития, които не сте осмисляли съзнателно.

Всяко затъмнение ни дава възможност да работим със себе си, да извлечем ползи и да променим важни неща от живота си в положителна насока.

Знакът на Рибите, в който се случва това слънчево затъмнение, сочи към развиване на интуитивното познание вътре във вас, към връзка с невидимото и духовното.

Зодиакалната двойка с минимален шанс за успешна връзка

Състрадание, приемане и разбиране са някои от положителните качества на Рибите.

Ако се занимавате с изкуство или решите да си помогнете с медитации, мантри и други духовни практики, ще минете по-леко през този период.