„Синът на виаграта идва
„Синът на виаграта идва / снимка: sxc.hu, naraosga

Разработват нов продукт, известен като "синът на виаграта", който засилва сексуалното желание на мъжете за изключително краткия период от 15 минути. Новото хапче бие всички конкурентни продукти на пазара, пишат испански медии.

Продуктът все още няма търговско име, въпреки че постепенно е добил известност и добра репутация, твърди БГНЕС.. Резултатите от проведено изследване показват, че 600 пациенти, които са използвали хапчето, са се зарадвали на ефекта на силно сексуално желание за по-малко от 15 минути. Експертите обясняват, че скоростта на действие на новия продукт е наистина невероятна и изпреварва всички съществуващи досега средства, включително и виаграта.

72% от участвалите в изследването мъже преди това били опитвали други терапии, подобряващи мъжката потентност. Лекарите обясняват, че продуктът се приема добре от организма, като най-честите нежелани реакции са леко главоболие или запушване на носа. Според американски експерти проблемът с мъжката импотентност засяга близо 52% от мъжете на възраст между 40 и 70 години.

Причина за широкото разпространение на това заболяване най-често са алкохолът и цигарите. Данни от скорошен доклад сочат, че близо 322 милиона души могат да страдат от сексуални проблеми до 2020 г.