Шарън Стоун: Имам само два брака
Шарън Стоун: Имам само два брака / снимка: sxc.hu

Актрисата Шарън Стоун опроверга неверните информации, че се е омъжвала три пъти, заявявайки, че е стигала до олтара само два пъти.

Холивудската звезда е отегчена от неверните информации за любовния й живот и заяви, че третият й брак с Джордж Ингланд-младши е чиста спекулация. "Не съм се омъжвала три пъти. Но така се говори. Казват, че съм била омъжена за този човек, но не съм, дори не го познавам много добре. Просто някои хора прекалено много се притесняват затова, че съм сама. Но в действителност съм била омъжена два пъти. Първият път бях на 20 години и бях омъжена за прекрасен човек на име Майкъл Грийнбърг, който е най-страхотният човек в света, с когото съм приятелка...и също така съм била омъжена за бащата на сина ми", сподели актрисата, цитирана от БГНЕС.

А след това се пошегува: "Как му беше името? О..., Фил Бронстейн..., бях омъжена за Фил, който е издател на "Сан Франсиско Кроникъл". Той е много умен и забавен мъж...Бяхме женени пет години и половина и сега той има друг брак и две деца".