Пипа Мидълтън се омъжи за милионера Джеймс Матюз през май тази година
Пипа Мидълтън се омъжи за милионера Джеймс Матюз през май тази година / Guliver/Getty Images, архив
Пипа Мидълтън навършва 34 години. Сестрата на херцогинята на Кеймбридж Катрин отдавна е във фокуса на обективите. Макар че не е юбилейна, 2017-а е щастлива година за нея. През май тя се омъжи за милионера Джеймс Матюз, за когото се сгоди миналото лято.

ЛЪЧЕЗАРНАТА СЕСТРА НА ХЕРЦОГИНЯТА: ПИПА МИДЪЛТЪН НА 34 (ГАЛЕРИЯ)

Пипа Мидълтън
Guliver/Getty Images, архив

Фелипа (Пипа) Мидълтън е второто дете в семейство с три деца - с една година по-малка е от Катрин и е с 4 години по-голяма от брат си Джеймс. Родена е на 6 септември 1983 г. и израства в Аман, Йордания, където баща й Майкъл Мидълтън работи за компанията "Бритиш еъруейс".

СНИМКИ: КЕЙТ И ПИПА - СЕСТРИТЕ, ПРЕВЪРНАЛИ СЕ В ИКОНИ

По-късно посещава редица елитни частни училища във Великобритания, преди да получи диплом по английска литература от Единбургския университет.

Пипа Мидълтън
Guliver/Getty Images, архив

СВАТБАТА НА УИЛЯМ И КЕЙТ (СНИМКИ)

Когато сестра ѝ се омъжи за принц Уилям, Пипа се появи на балкона на Бъкингамския дворец заедно с кралското семейство. Тогава тя прикова погледите с проектираната от Александър Маккуин рокля.

Пипа Мидълтън
Guliver/Getty Images, архив

 
СВАТБАТА НА ПИПА МИДЪЛТЪН И ДЖЕЙМС МАТЮЗ (ГАЛЕРИЯ)

Шест години по-късно - през май тази година, самата Пипа Мидълтън се омъжи за Джеймс Матюз а сватбата бе определена от медии на Острова като светското събитие на годината. На церемонията присъстваха херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин, както и принц Хари. Децата на Уилям и Кейт - принц Джордж и принцеса Шарлот, пък бяха шафери.

Пипа Мидълтън
Guliver/Getty Images, архив

Сватбената рокля на Пипа Мидълтън се превърна в повод за немалко медиите публикации. Тя бе дело на дизайнера Джайлс Дийкън и според информациите струва близо 40 000 британски лири. Обувките й пък бяха изработени от Маноло Бланик.