/ БГНЕС
Световноизвестният музикант и член на "Пинк Флойд" Роджър Уотърс се завръща в България през 2018 г. Страната ни ще е една от дестинациите в турнето му "Us+Them", което беше обявено днес на сайта на музиканта. Все още не е обявена дата за посещението му в България.
 
Концертите от поредицата "Us+Them" ще включва изпълнения на песни от някои от най-известните албуми на "Пинк Флойд" като "The Dark Side of The Moon", "The Wall", "Animals", "Wish You Were Here" и други, както и от последния му солов албум "Is This the Life We Really Want", който излезе на 2 юни.
 
Разправиите стимулирали музиката на "Пинк флойд"

Освен България, Роджър Уотърс ще посети също Австрия, Хърватия, Чехия Финландия, Германия, Франция, Унгария, Ирландия, Великобритания Норвегия, Португалия Русия, Швеция, Швейцария, Северна Америка и други.
 
Легендарният музикант посети България през 2013 г. и изнесе спектакъла "The Wall" пред хиляди на стадион "Васил Левски".
 
След 25 години мълчание Роджър Уотърс издаде нов албум и взе на мушка Тръмп

Роджър Уотърс е лидер и основател на легендарните "Пинк Флойд". Името му винаги се свързва с големи проекти, особено когато става въпрос за "The Wall" - емблематичният албум от 1979 г., породил истинска мания и разпродаден в мултиплатинени тиражи по целия свят.
 
БГНЕС