/ Gulliver/Getty Images
Чарлийз Терон, Даниъл Крейг и Серина Уилямс упражниха "на сухо" появата си на сцената
Генералната репетиция за предстоящата 91-ва церемония за наградите "Оскар" премина в театър "Долби" в Лос Анджелис, съобщава в. "Ю-Ес-Ей тудей". На сцената пристигнаха актрисите Бри Ларсън, Ейми Полър, Чарлийз Терон, Анджела Басет и актьорите Самъюл Джаксън, Даниъл Крейг, Хавиер Бардем и др.

Gulliver/Getty Images

Последни вълнения часове преди раздаването на "Оскарите"

Американската тенисистка и четирикратна олимпийска шампионка Серина Уилямс, която ще се изяви в необичайно амплоа на една от водещите на церемонията, взе на репетицията и своята дъщеричка Алексис Олимпия.

Gulliver/Getty Images

Детето й е само на годинка и пет месеца и бе облечено в розово пуловерче. Алексис Олимпия изобщо не се притесни от присъстващите в залата и сграбчи стойката на микрофона. Майка й Серина с усмивка я вдигна на ръце.

Постлаха 250-метровия червен килим за 91-вите награди Оскар (СНИМКИ)

Тенисистиката изрепетира своя текст два пъти.

Gulliver/Getty Images

Холивудските звезди се сменяха на сцената на всеки 15 минути. Те репетираха по двойки и в неформалната обстановка бяха облечени в удобни облекла. Ослепителната Чарлийз Терон пристигна по дънки и шапка федора.

Изненади, куриози и пренебрегнати звезди на номинациите за Оскар 2019

Бри Ларсън предпочете велурен панталон и късо яке. Самюъл Джаксън заложи на бяла фланелка с изображение от "Междузвездни войни" и суичър с качулка. Екранният Джеймс Бонд, актьорът Даниъл Крейг, изглеждаше изтощен, което журналистите свързаха с това, че той и съпругата му Рейчъл Вайс станаха родители през есента.

Gulliver/Getty Images

Компанията "Ей Би Си", която ще излъчи церемонията за 54-ти път, е предоставила правата за предаване на тазгодишния спектакъл на 225 страни. Най-продължителното излъчване на "Оскар"-ите е било през 2002 година - 4 часа и 23 минути.

Gulliver/Getty Images

БТА