Новогодишни тоалети за по-пълните дами
Новогодишни тоалети за по-пълните дами / снимка: Sofia Photo Agency, архив

За празниците трябва да се заредите с екстравагантни тоалети. Ето какви съвети дават дизайнерите на жените с повече килограми.

Нова година е време за злато, блясък, цветове, пайети и дантели. Изберете луксозни рокли, в златисти или лилави тонове и няма да сбъркате. Модните дизайнери са подготвили прекрасни комбинации, с които да събере погледите.

За пълните жени най-подходящи са роклите до глезена, тъй като създават идеално съотношение между широките рамене и бедрата. Този тип рокля е подходяща за мъжки тип фигура, а обувките могат да са платформи вместо високи токчета, предава БГНЕС.

Отличителни характеристики на празничното облекло за по-едрите дами са свободните силуети, късите ръкави и подвижните яки. За по-закачлив акцент можете да съчетаете цвета на обувките с червилото.

Важно е жените да избягват големите обеми и да наблягат на високите токчета и дългите шалове във вертикални геометрични фигури. За ретро стил можете да приберете косата си на опашка, като оставите свободно няколко кичура.